5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne teamüle yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek ciğerin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapılarının ve daha birgani yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kadar yapı taşı durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bunun karınin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kısım mimarisında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın merdivenleri bünyelırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma sarih mimarilarda 120cm, faziletli katlı daire binalarında 90cm vâsiliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya mevsuk ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın kapısı istanbul Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en iyi paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın bapsı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page